Eurecat Xile2021-04-19T12:05:07+00:00

EURECAT XILE

Sobre Eurecat Xile

Eurecat, la segona organització privada d’Espanya en R+D+i compta, des d’octubre de 2019, amb la seva primera seu a l’Amèrica Llatina.

En concret, a Xile, un dels països latinoamericancos amb un PIB per càpita més elevat, amb alts nivells de competitivitat, creixement, qualitat de vida i estabilitat econòmica.

En aquest país, Eurecat col·labora des de fa anys amb diferents empreses i institucions en la transferència tecnològica, la promoció de negocis i el desenvolupament de projectes d’innovació punters basats en la hibridació de tecnologies industrials i digitals avançades en àmbits com l’alimentació, les ciutats intel·ligents, el medi ambient, l’eficiència energètica, l’educació, el turisme i la logística per fomentar la competitivitat de les seves empreses i el benestar de la Societat.

CONTACTE

Carmen Gloria Dueñas
Country Manager Eurecat Xile

Hendaya 60, pis 11 Las Condes (Santiago de Chile).
Providencia, Santiago

Tel +56 2 2787 8469
M+56 9 8436 4201
carmen.duenas[at]eurecat.org

ACORDS DE COL·LABORACIÓ

conveni SE santiago eurecat
Xile i Eurecat

Conveni de col.laboració signat entre Eurecat i el SE Santiago.

El "Programa Estratégico Regional Se Santiago", forma part de la cartera de projectes de Corfo Metropolitano, i el seu propòsit és potenciar el desenvolupament de les temàtiques de ciutats intel·ligents aplicat a la regió Metropolitana de Xile

logo SE Santiago Smart City
Go to Top