E-HOSPITAL4FUTURE EURECAT

Elevació del procés educatiu dels professionals de la salut, combinant mòduls d’habilitats socials, tècniques i digitals.

El projecte e-Hospital4Future crea, difon i implementa mòduls de formació dirigits a professionals sanitaris en un entorn hospitalari.

E-Hospital4Future va més enllà de l’statu quo de les capacitats dels professionals de la salut, innovant els continguts i les metodologies dels programes de formació per al públic objectiu.

L’objectiu final del projecte és impulsar la implementació d’aquest tipus de programes de formació a tot Europa, incloent-hi no només hospitals i altres institucions sanitàries, sinó també escoles i universitats.

Eurecat participa en aquest projecte a través del seu Departament de Formació, que desenvolupa la plataforma de formació, i la Unitat de Digital Health, que elabora continguts en el seu àmbit d’especialitat.

El consorci d’e-Hospital4Future, coordinat per ISEP, està format per 10 institucions de vuit països europeus. Concretament, els socis són sis universitats i centres tecnològics, tres hospitals i una institució de salut pública.

Dades generals

Projecte

e-Hospital4Future – Construint el futur mitjançant un hospital innovador i digital

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa EU4Health de la Unió Europea

Web del projecte

www.eh4future.eu