eSCALED EURECAT

El projecte eSCALED avança en el desenvolupament de fulles fotosintètiques artificials com a dispositius fotoelectroquímics i forma a investigadors en aquestes tecnologies.

eSCALED ofereix 14 posicions d’investigador per dur a terme energia pionera en l’àmbit de la fotosíntesi artificial i dispositius fotoelectroquímics. Cada estudiant de doctorat treballa sota la supervisió d’un equip internacional per aconseguir resoldre un desafiament específic relacionat amb el projecte. Els joves investigadors disposen d’un programa de formació multidisciplinària i personalitzada, tallers, la possibilitat de participar en una escola d’estiu i classes per facilitar l’intercanvi de coneixements, l’adquisició de noves habilitats i el creixement professional.

Eurecat participa en el projecte a través de la seva Unitat d’Impressió Funcional i la Unitat de Sostenibilitat. La Unitat d’Impressió Funcional contribueix amb la seva experiència en funcionalització de superfícies i nanoestructuració, disseny i enginyeria de dispositius i en processos d’impressió. D’altra banda, la Unitat de Sostenibilitat d’Eurecat s’encarrega de realitzar una anàlisi del cicle de vida (ACV) per avaluar l’impacte ambiental de les noves tecnologies.

El projecte eSCALED reuneix per primera vegada a 11 grups de recerca de l’entorn acadèmic i industrial reconeguts internacionalment pels seus coneixements en els últims avanços en (bio) -catàlisis, tecnologia fotovoltaica, química de polímers i nanoestructuració per autoensamblatge.

escaled logo

Dades generals

Projecte

eSCALED – Escola europea de fulla artificial: dispositius d’elèctrodes

Referència projecte

H2020-MSC-ITN-2017 765376

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria H2020-EU.1.3.1. – Fostering new skills by means of excellent initial training of researchers

Més informació 

CORDIS 

H2020 LOGO