Project Description

Möbius eurecat

El projecte Möbius contribueix a la renovació i vigorització del sector editorial proporcionant metodologies i eines enfocades a aprofitar el potencial dels prosumidors en els processos d’innovació. Möbius garanteix perspectives centrades en l’usuari i en el disseny de noves experiències mediàtiques.

En el marc del projecte es desenvoluparan un conjunt d’eines per recolzar decisions de publicació basades en mecanismes de producció liderats per prosumidors. D’aquesta manera, es posaran en marxa nous models de negoci, implementats a través de la col·laboració amb els prosumidors amb l’objectiu d’agregar valor en els processos de publicació de llibres. D’altra banda, Möbius també crearà una experiència de llibre immersiu, interactiu i multi plataforma que pretén anar més enllà de tots els formats de publicació actuals.

Eurecat s’encarrega de coordinar el projecte a través de la Unitat de Tecnologies Audiovisuals, la Unitat de Big Data & Data Science i el Departament de Consultoria.

El projecte també compta amb la participació d’un consorci format per 11 entitats de quatre països europeus diferents: Mobile World Capital Barcelona (Espanya) IMEC, DEN Institute, European Network of Living Labs, Fédération des éditeurs européens, KU Leuven (Bèlgica) IN2 Digital Innovations, MVB Marketing, Kunstkraftwerk Leipzig (Alemanya) i Bookabook (Itàlia)

Möbius logo eurecat

Dades generals

Projecte

Möbius – El poder dels prosumidors en la publicació

Referència del projecte 

H2020-ICT-2020-44-957185

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria H2020-ICT-2020-44: Next Generation Media