Project Description

VIZTA EURECAT

Tecnologies innovadores en el camp dels sensors òptics i dispositius 3D de curt, mig i llarg abast per demostrar el seu valor en aplicacions estratègiques en el sector de l’automoció, la seguretat, els edificis intel·ligents, robots mòbils per smart cities i Indústria 4.0.

El projecte VIZTA també se centra en l’escaneig 2D/3D, proposant una integració monolítica de sensors de profunditat i imatges a color en un sol dispositiu que permet produir sistemes més petits, barats i eficients, millorant notablement les solucions d’escaneig actuals que utilitzen dos sensors per un mateix propòsit.

La solució proposada pel projecte, que permet impulsar i validar productes innovadors de sensors d’imatges en 3D, inclou 6 pilots per demostrar les tecnologies desenvolupades aplicables en diversos sectors.

La Unitat de Robòtica i Automatització d’Eurecat participa en el projecte avaluant l’impacte dels nous sensors desenvolupats, en les àrees de navegació 3D, reconstrucció 3D i detecció de defectes per aplicacions d’inspecció amb robots mòbils. Eurecat coordina el cas d’ús de robòtica mòbil per a ciutats intel·ligents, que avaluarà el rendiment dels sensors incorporats al robot per a tasques d’inspecció autònomes en entorns reals com sistemes de clavegueram i túnels ferroviaris, entre d’altres.

El consorci del projecte, coordinat per STMicroelectronics Crolles (França), compta amb la participació de 23 socis de 9 països europeus.

VIZTA LOGO

Dades generals

Projecte

VIZTA – Vision, Identification, with Z-sensing Technologies and key Applications

Referència projecte

H2020-EU.2.1.1.7. – ECSEL – 826600

Programa i convocatòria

Projecte cofinançat per “Electronic Components and Systems for European Leadership Joint Undertaking” (ECSEL JU) en col·laboració amb el programa Horizon 2020 de la Unió Europea i pel Ministeri d’Economia i Empresa (MINECO).

Web del projecte 

www.vizta-ecsel.eu