Project Description

L’objectiu del projecte MOOD2Be és abordar la manca d’un instrumental madur per donar suport al procés de desenvolupament en l’àmbit de la robòtica per a una correcta implementació i disseny del comportament del robot.

El projecte se centra específicament en millorar el programari per al desenvolupament de la coordinació i comportament del robot, incloent la definició d’un meta-model comprensiu i la implementació d’un conjunt específic d’eines de programari de qualitat industrial que siguin fàcils d’utilitzar i puguin integrar-se en bases de codi heretats.

La solució de MOOD2Be permetrà d’una banda, millorar la productivitat i independència dels desenvolupadors de comportament de robots i, de l’altra, ajudar a la comunitat a millorar el comportament dels seus sistemes.

MOOD2Be és un projecte de l’equip de la Unitat de Robòtica Autònoma i Industrial d’Eurecat seleccionat durant la primera open-call del projecte europeu RobMoSys, que té l’objectiu de crear models que serveixin com a base per al desenvolupament de millors eines i programari per a la construcció de sistemes robòtics.

Mood2Be ha rebut finançament del projecte europeu Robmosys d’Horizon H2020. Aquesta contribució és conforme a RobMoSys.

Dades generals

Projecte

MOOD2Be – Integration of Behavioral Trees in RobMoSys

Programa i convocatòria

Projecte seleccionat durant la primera open-call de RobMoSys, finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea.