SmartEEs2 Eurecat

Hub d’acceleració tecnològica que té l’objectiu d’ajudar a les empreses i startups a l’adopció i integració d’electrònica flexible i portàtil (FWE, per les seves sigles en anglès) als seus productes i serveis, així com oferir suport en l’experimentació de fabricació.

El projecte SmartEEs2, que és la continuació de la iniciativa SmartEEs, és un HUB d’Innovació Digital (DIH, per les seves sigles en anglès) format per 14 centres tecnològics de 9 països de la Unió Europea, com el CEA (França), Eurecat (Espanya), el Fraunhofer (Alemanya), el TNO (Holanda) o el VTT (Finlàndia), entre d’altres.

En el marc del projecte, s’organitza la “Open Call for Application Experiments” amb la finalitat de donar suport a empreses i startups en la digitalització dels seus negocis i facilitar el seu accés a nous mercats mitjançant la integració de tecnologies d’electrònica flexible i portàtil (FWE). Aquesta Open Call, que comptarà amb un total de 5 convocatòries entre el 2020 i 2021, està adreçada a empreses, pimes i startups de diferents sectors com l’automoció, la logística, l’energia o el packaging, entre d’altres.

Dates de les Open Calls: 

  • 15 de gener del 2021
  • 7 de maig del 2021
  • 31 d’agost del 2021

Per ajudar a les empreses al desenvolupament de nous productes, el projecte disposa d’un Marketplace amb diferents tipologies de solucions tecnològiques innovadores en l’àmbit de l’electrònica impresa, fotovoltaica orgànica, les pantalles flexibles i la il·luminació electroluminiscent per aplicacions en múltiples sectors.

SmartEEs2 està alineat amb la iniciativa Smart Anything Everywhere (SAE), que promou la innovació de productes i serveis a través les tecnologies digitals.

Smartees2 eurecat logo

Dades generals

Projecte

SmartEEs – SMART Emerging Electronics Servicing DIH 2

Referència del projecte 

H2020 – EU.2.1.1. 872076

Programa i convocatòria

Projecte finançat pel programa Horizon 2020 de la Unió Europea dins la convocatòria DT-ICT-01-2019 – Smart Anything Everywhere Initiative