watsavereuse eurecat

Sensibilització sobre la legislació en l’estalvi i la reutilització de l’aigua per promoure l’economia circular en el sector turístic.

El projecte WAT’SAVEREUSE se centra en els beneficis de la legislació sobre l’aigua i les iniciatives nacionals dirigides a promoure el concepte de l’economia circular en el consum d’aigua, especialment en la indústria turística, centrat tant a l’estalvi d’aigua com a la seva reutilització, amb un enfocament especial al medi ambient mediterrani.

En el marc del projecte, que compta amb la participació de l’Àrea de Sostenibilitat d’Eurecat, es realitzaran campanyes de sensibilització dirigides a 4 grups específics. Per tal d’assolir els objectius a nivell nacional, regional i local, el projecte crearà un marc comú garantint unes condicions equitatives per a les empreses i les autoritats públiques.

El consorci de WAT’SAVEREUSE, liderat per l’Euroregió Mediterrània dels Pirineus (EPM) que és un òrgan polític cooperatiu que representa les regions de Catalunya, les Illes Balears i Occitània, també compta amb la participació de l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA), l’Agència Balear de l’Aigua i la Qualitat Ambiental (ABAQUA), l’Agence de Developpement Economique d’Occitanie (AD’OCC), el Clúster Català de l’Aigua (CWP), Aquavalley Pôle de Competitivité Eau, el Clúster de la Indústria Química de les Illes Balears (CliqIB), l’Agència de Estratègia Turística de les Illes Balears (AETIB) i l’Agència Catalana de Turisme (ACT).

Dades generals

Projecte

WAT’SAVEREUSE – Sensibilització sobre la legislació en l’estalvi i reutilització de l’aigua en el sector turístic

Referència del projecte 

LIFE19 GIE/FR/001013

Programa i convocatòria

Projecte finançat a través de la convocatòria LIFE Environmental Governance and Information i cofinançat per la Unió Europea

Web del projecte

www.lifewatsavereuse.eu