YNSPEED EURECAT

Desenvolupament de pràctiques innovadores i obertes per fomentar l’aprenentatge permanent  mitjançant plataformes, eines i materials digitals.

El projecte YNSPEED té l’objectiu de proporcionar habilitats crítiques i obligatòries per utilitzar Internet i altres eines digitals i ser un ciutadà digital actiu i responsable. Aquestes habilitats són imprescindibles per a fomentar l’aprenentatge permanent i l’ocupabilitat, ja que totes figuren entre les habilitats necessàries que els empresaris busquen més enllà del 2020.

En el marc del projecte, que promou la innovació en l’aprenentatge amb enfocaments flexibles, es desenvoluparà una plataforma MOOC (Massive Open Online Course o curs en línia massiu i obert) que abordarà temes actuals i importants en un entorn digital com són les notícies falses, la intel·ligència artificial, el desenvolupament sostenible i l’aprenentatge de l’anglès mitjançant la tecnologia. Els alumnes que finalitzin aquests cursos podran obtenir diplomes reconeguts per empresaris, fomentant així l’ocupabilitat dels joves.

La plataforma desenvolupada per YNSPEED, que està dirigida a treballadors juvenils de les entitats que participen en el projecte i a joves de 16 i 35 anys, ofereix als joves coneixements rellevants per a la seva vida professional i personal millorant així la seva empleabilitat i preparant-los per a un aprenentatge constant i per treballar en una societat digital.

Eurecat participa en el projecte a través del seu Departament de Formació que s’encarrega de dirigir la implementació tècnica i comprovar que tots els requisits tècnics s’ajusten a les necessitats dels joves i a les seves estratègies d’aprenentatge.

El projecte compta amb la participació d’un consorci format per l’Institut d’educació per Adults de Romania, la Universitat Oberta de Xipre, el Centre de Voluntariat Regional de Polònia i la Xarxa d’educació a distància dels Balcans – Baden, Cadak (Sèrbia).

YNSPEED LOGO EURECAT

Dades generals

Projecte

YNSPEED – Desenvolupament de noves habilitats personals i laborals per a joves

Referència del projecte 

2019-3-RO01-KA205-07798

Programa i convocatòria

Projecte finançat a través de la convocatòria Erasmus+. Key Action KA2 – Cooperation for innovation and the exchange of good practices KA205 – Strategic Partnerships for youth.