OCA-WAS, l’organisme de control d’Eurecat
acreditat
segons la norma UNE-EN ISO/IEC 17020 en l’àmbit d’accidents greus

Des de 2018, Eurecat treballa com a entitat avaluadora per a diferents empreses del teixit industrial català afectades per la normativa d’accidents greus
(RD 840 / 2015). A través de l’organisme de control OCA-WAS, establim una relació estreta amb les companyies per conèixer les seves necessitats i donar suport a la seva activitat professional.

Serveis

Com a organisme de control acreditat per l’ENAC, l’objectiu de l’OCA –WAS d’Eurecat és oferir serveis a les empreses
afectades per la normativa SEVESO sobre accidents greus a través de l’avaluació d’informes de seguretat (IS) i informes d’Anàlisi Quantativa de Risc (AQR).

Ajudem a la prevenció d’accidents greus on intervenen substàncies perilloses limitant així les seves conseqüències sobre la salut humana i el medi ambient.

Informes de seguretat (IS)

Informes Anàlisi Quantitiva de Risc (AQR)

Mitjans tècnics de l’OCA-WAS

Riskcurves

Programari avançat per a l’anàlisi dels efectes i conseqüències de l’alliberament accidental de substàncies químiques perilloses en instal·lacions de procés, químiques i petroquímiques.

Effects

Eina de programari avançada per a realitzar Anàlisis Quantitatives de Riscos (ACR) per a avaluar el risc total de l’emmagatzematge, manipulació i transport de substàncies perilloses.

Aloha 5.4.7

Programa de modelització que permet introduir detalls sobre un alliberament químic real o potencial i, a continuació, generar estimacions de les zones d’amenaça per a diversos tipus de perills.

Contacte

Si estàs interessat en l’avaluació d’un informe per a la teva empresa, emplena el següent formulari.